20/1/11

Muffins de nabius


A vegades us ha passat mai que feu una cosa rere l'altra i cap surt bé? Doncs ahir em va passar. El dia va començar bé i tenia ganes de cuinar. Volia fer un dolç, en concret uns muffins. M'encanten els de nabius i com que sempre tinc fruites del bosc congelades, en vaig poder fer.

A casa tinc dos llibres amb receptes de muffins. El meu criteri per triar-lo va ser la quantitat d'ingredients, i sobretot perquè me'n faltava un. Crec que va ser un error, ja que el resultat va ser bastant pèssim. Només cal mirar la foto. Qui diria que això és un muffin? Jo sóc la primera en dir que no. Mentre estaven dins el forn i veia que no pujaven... quina decepció! Passats els minuts, els vaig treure i l'aspecte era el mateix que quan van entrar. Quin va ser el problema? Qui ho sap. El que sí sé és que em vaig desmoralitzar una mica. Si una recepta senzilla no em surt, no em puc imaginar fer receptes més complicades. Quin desastre!
I pel que fa al gust... què us puc dir? Més insípid no podien ser. Sort n'hi va haver dels nabius que sinó no tindrien gust a res. Crec que falta sucre. No vull excusar-me, però amb les mesures de tasses i cullerades m'hi faig bastant mal. És tan relatiu. Com es pot mesurar mitja tassa de mantega? Però en fi, amb el resultat que vaig obtenir, aquestes mesures no estan fetes per mi. Per sort meva, l'altre llibre té els ingredients amb mesures que coneixo (grams). Us asseguro que això no quedarà així. Ha començat la meva lluita particular amb els muffins. Qui guanyarà?

No poso la recepta, perquè veient els muffins resultants, no us aconsello que la feu. 
Desastre total!

2 comentaris:

 1. no et desanimis! això ens ha passat a tots!!!! ja veuras com la propera és la bona!!! petonets guapa

  ResponElimina
 2. Mira tu tipo de móvil. Muchos en la memoria tienen la relacion entre gramos y tazas en cocina (si son recetas USA). Yo lo he usado y funciona bien.
  De todos modos, en general, desconfía de los libros de cocina que no están bien traducidos, y no dan medidas exactas o no te puedes hacer una idea clara del proceso. No valen la pena.
  Y felicidades por atreverte a colgar un experimento que no salió bien.
  No todo el mundo lo hace, (yo, por ejemplo). Y todas hemos tenido días como este tuyo.
  Un beso.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...