23/3/11

El meu primer premi!


Gràcies Aymar, del bloc Ma petite Patisserie, per donar-me aquest premi. No sé si l'heu visitat mai, però us el recomano. Val molt la pena. El que més em va atreure del seu bloc van ser els ninotets que posa en molts dels pastissos que fa. Són una preciositat. Però, cap de les receptes té desperdici.

Quina il·lusió més gran m'ha fet rebre aquest premi. Sé que no es guanyen diners, ni viatges, ni regals, ni fama, però qui necessita tot això quan et reconeixen una feina en la qual hi disfrutes? Jo, per descomtat, no.

Ja fa uns dies que me'l van concedir, però no ho publico fins avui, perquè m'ha costat molt decidir-me a l'hora d'escollir només 5 blocs. N'hi ha tants i de tan interessants, que es fa realment impossible escollir-ne tan pocs. He anat de bloc en bloc i finalment els he trobat. No sé si els escollits veuran amb bons ulls aquest premi, però jo els vull donar les gràcies per haver creat el bloc i compartir amb tots nosaltres les seves receptes, les seves fotografies i les seves anècdotes del dia a dia. Sou la meva inspiració i sempre em feu venir ganes de fer més. És com un vici.

A més d'escollir 5 blocs, també us haig d'explicar 5 coses sobre mi. Ai! Què us puc dir en només 5 punts. Una cosa molt difícil de fer. A veure si me n'ensurto:

- Em dedico al disseny gràfic, però des de fa uns mesos llargs, dedico totes les meves hores del dia a la petita de casa, que és un 'trasto'.

- M'agrada molt la fotografia. Tinc pendent d'aprendre'n. Quan la petita em deixi més temps, us asseguro que em posaré les piles en això.

- Sóc una apassionada de les coses, per petites que siguin.

- M'agrada guardar les coses. No llençaria mai res i, suposo que és per això que tinc moltes col·leccions (clauers, calendaris petits, postals de nadal, barrufets, bosses de paper, tasses, pel·lícules...).

- Les meves passions: el meu maridet i la nena, la música (escoltar, cantar o tocar), ballar (a l'habitació sense que em vegi ningú), dibuixar i, per suposat, cuinar.

Els blocs escollits són:
-Puckycakes

Una vegada més, gràcies.

6 comentaris:

 1. oooooooooooo! un milió de gràcies!!! i cóm no vols que m'agradi rebre un premi? és impossible amb les coses tan maques que has dit!!! crec que estic a punt de plorar!!!!! Moltes gràcies per haver pensat en mi! em fa moltíssima il·lussió!!!!! molts petonets bonica

  ResponElimina
 2. Ohhhh!!! Moltíssimes gràcieeeeees!! M'ha encantat :) Aquestes coses, com diu la Judith, sempre fan il·lusió! Tot el que dius és preciós. És un gran reconeixement cap a la tasca dels gastroblocaires!
  Un petonarro enorme!!

  ResponElimina
 3. ¡Felicidades por el premio y muchísimas gracias por acordarte de mi!, todo un detalle.
  besos guapa

  ResponElimina
 4. Muchíiiiiisimas gracias por ser el mio uno de los blogs elegidos,me ilusiona saber que un@ no se queda indiferente y que quede un buen sabor de boca depues de una visita. Lo dicho, muchísimas gracias por "compartir" tú alegría... y felicidades a ti también!!

  un besico!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...