28/4/11

Segon premi


Ja fa dies que havia de fer aquest post, però entre que no he tingut massa temps (per no dir gens) per connectar-me i quan ho feia era per penjar alguna recepta pel CWK i, que no he parat massa per casa, s'ha anat arretrassant. Entre tot plegat han anat passant els dies i això em sap greu, perquè sembla que no li doni importància, però la veritat és que em fa molta il·lusió que vosaltres penseu en els meus blocs a l'hora d'atorgar algun premi. Aquest és el segon premi que rebo, però és el primer que rep el bloc A daily cuisine (el salat). Si no us importa, en aquest aspecte els ajunto.

Tinc l'honor d'haver rebut aquest premi per part de dos blocs: El Hada de las Tartas (ja fa uns dies que me'l va donar) i Mis pequeñas experiencias de la Cristina (més recent). Suposo que ja els coneixeu, però si no, us recomano que els hi doneu una ullada. No ho lamentareu. A les dues, MOLTES GRÀCIES!

Pel que he vist, haig de dir 7 coses sobre mi i, atorgar el premi a 15 blocs. Les dues coses em resulten molt complicades. La primera, perquè m'és molt difícil dir set coses que puguin interessar i la segona... en quin compromís em poseu! Només 15?!

Coses sobre mi:
- Sóc molt del Barça. A vegades crec que per les meves venes córrer sang blaugrana.
- A casa, qui es mira el futbol sóc jo, no el meu marit.
- Sóc molt nerviosa, tot i que la gent que m'envolta no s'ho creu. No se'm nota gens.
- Sóc aficionada als videojocs.
- M'agrada en Doraemon. El segueixo des que va aparèixer a TV3 fa uns 15 anys.
- M'agrada anar al llit tard.
- M'acabo de comprar un roser mini amb les flors vermelles. Les flors m'agraden, però aquesta és la primera que entra a casa des de fa molt temps. A veure quan dura!

I ara el més difícil:

Mare meva! Quants blocs que s'han quedat fora! Cadascun d'aquests val molt la pena visitar-lo. Són molt diferents entre ells, però tots m'aporten un punt d'inspiració, no sempre culinària. Des d'aquest bloc us vull donar les gràcies per ser-hi. És possible que algú no accepti aquest tipus de premi. No us ho prengeu malament; només us vull agraïr la vostra presència a la xarxa i, perquè no dir, la vostra presència en la meva vida.

Una abraçada i gràcies!

13 comentaris:

 1. Gracias guapa. Me hace mucha ilusión que te acuerdes de mí. Lo recogo con mucho gusto, pero de lo que soy incapaz es de darlo a otros blog, prefiero compartilo con los que me visitan. No sé si con eso rompo las normas del premio.
  me alegra conocerte un poco más y te doy la enhorabuena por el partido de ayer. En casa somos del Madrid, aunque tampoco sufrimos si pierde (bueno mi marido un poco :D
  Muchos besos

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies!!!!!!!!!!! M'ha fet molta il·lusió rebre aquest premi i et felicito per el que t'han donat a tu, m'ha agradat molt el teu bloc.
  Petonets!

  ResponElimina
 3. Muchas gracias por incluir mi blog en el listado, y por toda esta entrada. Me encanta lo que dices.
  Un fuerte abrazo, y felicidades por la victoria de ayer.

  ResponElimina
 4. Jo felicito a totes les guanyadores i a tu pel teu, petons a totes!!!!

  ResponElimina
 5. felicitats!!!!!!!!!!!!!!! jijiji, i més deprés del partit d'ahir!!! Visca el Barça!!! petonets guapíssima

  ResponElimina
 6. Moltes gràcies guapíssima!! Em fa molta il.lusió que t´hagis enrecordat del meu blog.
  Molts petonets i felicitats per la part que et toca!

  ResponElimina
 7. Enhorabuena por tu premio.
  La verdad es que me siento muy muy agradecida de que te hayas acordado de mi, habiendo tantos y tantos buenos blogs en la red.

  Sinceramente muchas gracias.

  Besos

  ResponElimina
 8. Hola,
  Moltes felicitats pel premi i moltes, moltes gràcies per pensar-hi em mi. M’ha fet molta il•lusió quan ho he vist. Me l’emporto i com la Pilar, a mi em costa molt atorgar-lo, així que el deixaré per a compartir-lo amb tots.
  M’ha agradat saber algunes coses més de tu! Coincidim en alguna cosa, sóc del Barça, però a casa no es veu mai, el meu marit es posa tan nerviós que fa anys va decidir no veure’l.
  I per acabar, dir-te que m’ha encantat aquest post!! Molts petons i moltes gràcies de nou

  ResponElimina
 9. Felicitaaats a tu i a les nominades!! :)

  Visca el Barçaaaa!! :)

  Petoents guapa!

  ResponElimina
 10. Hola!
  Enhorabona pel premi i moltes gràcies per pensar amb mi. M'ha fet molta il.lusió.
  Ahir et vaig intentar deixar un comentari però l'ordinador no em deixava :S
  A casa no som més del Barça perquè no podem. Jo soc la més moderada...basta dir que tenim un projector per veure els partits. Fa poc vaig descobrir que el gos que el meu avia va tenir fa temps es deia Sami pel Samitier...amb això ho dic tot, oi??
  Petonets guapa, i gràcies de nou

  ResponElimina
 11. Hola guapa! moltes felicitats pel premi i per pensar en mi! quina sorpresa. No solc seguir aquestes cadenes de premis, però en aquesta ocasió vaig fer una excepció i vaig fer una entradeta fa un temps.
  petonets!

  ResponElimina
 12. Muchisimas gracias por este premio guapetona! Y enhorabuena por haberlo recibido

  Un besazo

  ResponElimina
 13. Muchas gracias, Nyanyels, por el premio! Lo acepto, lo que no hago es seguir cadenas. Te agradezco mucho que hayas pensado en mí! Besos.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...