1/9/11

Nou inquilí a la cuina


Quina vergonya quan veig l'última actualització del meu bloc dolç. Del mes de juliol! En fi, no sé què puc dir, però us asseguro que la meva cuina no ha parat. Crec que ha set la calor la que no em feia tenir massa ganes d'obrir l'ordinador. La veritat és que no sóc gaire amiga de l'estiu. La calor amb mata. Espero (creuem els dits) que lo pitjor hagi passat.

Per començar un nou curs, què res millor que presentar-vos la meva nova parella de ball a la cuina, una Kitchen Aid. Fa dos dies que la tinc i encara no l'he fet servir. Tinc moltes ganes de veure com va. Només per ser el que és, les receptes han de sortir millor. Quina meravella!

Ha set un regal de sant. Sé que això es diu per Reis, però em dec haver portat molt bé. La veritat és que no m'ho esperava. És una d'aquelles coses que sempre penses que t'agradaria tenir, però mai veus el dia que això pugui passar. Ho he dit de mil maneres, però em queda la versió digital: MOLTES GRÀCIES!

Fins al proper post.

4 comentaris:

 1. Es preciosa!! Me encanta, yo también la tengo en rojo, es muy elegante!! Y porque tienes vergüenza de tu última entrada?? Sabes, muchas veces no me gustan mis fotos, o mis postres mientras que a los demás si, será que somos muy difíciles sobretodo duras con nosotras mismas jaja

  Besos!!

  ResponElimina
 2. Quina enveja!!! Jo ja fa temps que la vaig ensenyant als de casa jejeje... I al final m'he decidit i la posaré a la carta dels Reis d'enguany. A veure si em sorprenen....
  Disfruta-la!!!! Me n'alegro per tu....

  ResponElimina
 3. Bfff... Com m'agradaria tenir aquesta màquina! Esperem que algun dia jo també pugui penjar-ne una foto de la meva al meu bloc!
  Molts petons!

  ResponElimina
 4. Uff...què maca que és!! Si li fa ganes la podria convidar uns dies a casa meva...la mimaria molt!!
  A gaudir-la molt!
  Petons!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...