23/10/11

Arròs amb llet i maduixes


Des del bloc Memòries d'una cuinera, ens proposen fer arròs amb llet. Són unes postres que m'agraden però si en menjo molt sovint les avorreixo de seguida i no en torno a menjar durant un cert temps. Per sort, fa temps que no en menjo i fer aquestes postres em va venir molt de gust.

La meva nena adora tots els làctics i aquesta vegada volia fer una recepta pensant en ella i, la veritat que la vaig encertar. Li va agradar molt, tant que quasi no en va deixar per nosaltres. Per fer aquesta recepta em vaig basar en una del llibre Las mejores recetas para bebés y niños pequeños d'Annabel Karmel. D'aquest llibre n'he fet vàries receptes i totes han set molt ben acceptades.

Ingredients
50 gr d'arròs
600 ml de llet
1 o 2 cullerades de sucre
1/2 culleradeta d'essència de vainilla
Melmelada de maduixa
Mantega

Untem una font que pugui anar al forn amb una mica de mantega. Hi posem l'arròs i el sucre. Després hi tirem la llet i l'essència de vainilla. Hi posem alguna trosset de mantega (no massa, eh!). Ho posem al forn preescalfat a 150º durant 2 hores. A mi em va sorprendre molt el temps de cocció, però com que està dins del forn, no te n'has de preocupar massa; de tant en tant, li dónes un cop d'ull perquè no es cremi. I com que no ho fa, tots tranquils.

Un cop passades les 2 hores, ho treiem del forn. Ho vaig deixar refredar una mica, per no cremar-me, ja que en vaig fer boles d'arròs. A l'hora de servir, vaig desfer una mica de melmelada al foc i la vaig tirar per sobre. La melmelada es filtra entre els grans d'arròs... la barreja és exquisita. Per si de cas no n'hi havia prou, vaig posar-ne més al costat. Va desaparèixer.

7 comentaris:

 1. mmm que bo, amb maduixes! La pròxima vegada que en faci ho tastaré!

  Petons!

  ResponElimina
 2. QUe bo te que estar !!! NO l'he tastat mai amb maduixes i li ha de donar un toc mmmmmm, boníssim !!!!
  Petonets

  ResponElimina
 3. sort que feia temps que no en menjaves! ;P molts petonets i moltíssimes gràcies per participar!!!

  ResponElimina
 4. Uhmmm!!! Amb maduixes!! Deliciós!!! M'emporto la recepta...
  Petonets guapa

  ResponElimina
 5. T'acabo de descobrir a traves del bog "Xocolata Desfeta"...ja tens una seguidora mes.

  ResponElimina
 6. Todo un lujo este bocadito de arroz con leche y fresas!!!!!!!!!!! que pinta, haber si me da tiempo a mí de hacer mi receta, besitos.

  ResponElimina
 7. L'arròs amb llet combina molt bé amb els fruits vermells, jo també he fet una mena de combinació així. A veure si puc fer la foto avui!;)
  La teva nena és tota una sibarita, què ben acostumada!
  Moltíssimes gràcies per participar al memòries.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...