6/11/11

Boletes de pollastre i poma


Avui us presento una nova recepta del llibre d'Annabel Karmel, Las mejores recetas para bebés y niños pequeños. I com ja us he dit altres vegades, ha tingut molt èxit. De fet, no en tenia cap dubte, perquè a la meva nena la torna boja tot allò que estigui arrebossat. És ben curiós!

Vaig tenir la gran sort de provar-les abans de donar-li, perquè sinó no hagués sabut el gust que tenien. Se les va menjar totes 10 (la recepta és per 20 unitats). I la veritat és que eren molt bones. No m'estranya gens que s'ho mengés. La barreja de pollastre i poma és una delícia. El gust dolç que dóna la poma sempre m'ha agradat. I veig que no sóc l'única.

Ingredients per a 20 boletes
1 poma Golden gran, pelada i ratllada
2 pits de pollastre grans tallats a trossets
1 ceba picada fina
1 pastilla de brou esmenussada (a partir d'1 any)
Farina/pa ratllat per rebossar
Oli
Pa blanc recent ratllat
Sal

Abans de barrejar ingredients, el que hem de fer és esprémer la poma per treure-li el suc. Un cop fet ja ho podem mesclar amb el pollastre, la ceba, la pastilla de brou i les engrunes de pa. Ho triturem amb un robot de cuina uns segons. Jo he fet servir l'accessori de picar de la batedora. Ho salem al gust.
Amb la pasta resultant, en fem boletes. Les passem per la farina/pa ratllat i les fregim amb poc oli durant uns 5 minuts. Han d'estar daurades i fetes per dins.

A l'hora de servir, ho acompanyem d'algunes verdues. Jo vaig posar-li plat de moro dolç. A ella li encanta.

11 comentaris:

 1. que bones segur que el meu fill se les menjaria totes,petons

  ResponElimina
 2. Les he mirat dues vegades, senblen bunyols!!! quina passada, la barreja poma i pollastre, ja les he passat a favorits. Petons guapi!!!

  ResponElimina
 3. Com m'agrada la poma als plats salats!!
  M'apunto aquestes boletes que segur que estan boníssimes!
  Petons!

  ResponElimina
 4. Guauu!! quina bona idea!! un aperitiu genial! m'agrada!! petons

  ResponElimina
 5. ooH!! això ho faig per mi, jajaja!! encara no tinc fills però estic segura que aquestes boletes a casa volaran.

  Gràcies!!
  Molts petonets!

  ResponElimina
 6. Després de les dos receptes que ja he vist, em sembla que aquest llibre el compraré. Agrair que de moment em serveixes de font d’idees per un papa "novato". Encara que em sembla que la meva encara es força peque.
  Sé que és d'una altre recepta però el rissoto de carbassa la va tornar boja.
  Merci de nou.

  ResponElimina
 7. Doncs tu ves presentant-nos totes les receptes que jo me les apunto!!!! petonets

  ResponElimina
 8. Que gran combinación, tienen que estar deliciososas, me las apunto, besitos.

  ResponElimina
 9. Quina idea tan bona i tan original. Prenc nota, segur que a casa els encantarà. Gràcies per compartir-la.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 10. Fetes! Han encantat a la meva filla....i a mi!! gracies per la recepta!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...