5/11/11

Pastís d'aniversari i pel meu AIG
Com ja us vaig comentar anteriorment, fa poc va ser l'aniversari de la meva nena. Ja en té 2! Sembla que era ahir que va néixer. Passa el temps volant i quan tens petitons a casa, encara es nota més.

A més de seguir blocs gastronòmics, també en segueixo algun de disseny i decoració. Suposo que quan una és dissenyadora gràfica no hi pot fer res. El cap sempre "treballa" i busca coses noves allà on miri. En aquests blocs puc disfrutar d'imatges molt boniques de festes infantils (i no tan infantils) i sempre he pensat que m'agradaria fer-ne alguna. Suposo que a tots us vindrà al cap aquelles taules plenes de menjar, decorades fins a l'últim detall. Són increïbles! Doncs aprofitant l'ocasió que la nena feia anys, vaig preparar-ne una. La veritat és que el resultat va ser molt divertit. No sé què li ha agafat amb el porquets últimament, doncs vaig pensar que podria agafar aquests personatges com a tema principal i, el rosa (com no) de color predominant. Vaig intentar que el menjar també tingués aquest color. Va ser tot un èxit i, el més important, és que la nena s'ho va passar teta.

El pastís que vaig fer el vaig recobrir amb pasta fondant de color rosa que vaig comprar. Aquesta vegada em volia estalviar una mica de feina veient tot el que havia de fer. No us deixo cap recepta de pastís perquè vaig aprofitar un preparat que em van donar de Bizcocho de la marca Dr Oetker. Quan el vaig tastar vaig pensar que era molt susso, però un cop hi vaig posar la melmelada de préssec al mig i el fondant per fora, la cosa va canviar. Era deliciós! Per cert, el pastís era un porquet. Gigi!Para mi AIG (lo escribo en castellano por si a caso):
sé que voy un poco tarde, pero nunca me acuerdo de escribir algo para mi AIG. Qué desastre!
En general me gusta todo, pero sobretodo lo que esté relacionado con la repostería. Me encantan las tartas y las galletas y todo aquello para decorarlas (boquillas, toppers...). Me interesa mucho conocer postres típicos de otros sitios. Intento probarlos, aunque a veces no me salgan muy bien. Pero yo persisto. En casa nos encanta probar sabores nuevos, especialmente los japoneses (dulce y salado). Los libros también me vuelven loca. Bueno, pues ya ves, conmigo es muy fácil acertar.

8 comentaris:

 1. Qué xula aquest pastís-porquet! m'encanta!! T'ha quedat genial i té una pinta estupenda!

  Petons!

  ResponElimina
 2. Pero que gracioso! Además tiene una pinta ese corte... Besos

  ResponElimina
 3. A mi tb m'encanten aquestes taules buffet de dolços. Em quedo embadalida mirant-les, són precioses!!!
  Llàstima que no ens has ensenyat cap foto de la teva taula. Segur que era fantàstica si anava a conjunt amb el pastís. És una cucada!!! A vegades amb ingredients simples es poden aconseguir grans resultats.
  Petonets guapa

  ResponElimina
 4. Te ha quedado perfecto, bien sencillo y rápido con un resultado espectacular, solo hay que ver el corte. Un fuerte abrazo, Teresa

  ResponElimina
 5. Que cerdito más mono jaja Y como dice Salomé, este corte tiene una pinta... tremenda!

  Besos

  ResponElimina
 6. Qué monada!. Y el bizcocho tiene un aspecto delicioso.
  Un besote

  ResponElimina
 7. Quina xulada nena! Et va quedar genial! Ara volem veure foto de la taula, eh?
  Petonets
  Sandra

  ResponElimina
 8. Que mono el porquet!! suposo que debia estar bonissim! a veure si poses una foto de la taula que segur que era espectacular.
  Felicitats a la peke

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...