30/7/12

Cupcakes decorats


Aquest és el segon estiu que tinc bloc i pel que veig, el meu rendiment baixa... i molt! Suposo que deu ser per la calor i les poques ganes de tancar-me a la cuina. Ja sé que hi ha moltes receptes fresques i senzilles per aquesta temporada, però crec que les altes temperatures poden amb mi. Quan aquestes baixen, aprofito per engegar el forn i fer algun pastís o galetes. Com veieu, sempre cau alguna coseta dolça (és la meva temptació). I a l'hora de publicar... no cal que digui res; ja es veu que no ho faig. Fa un temps que estic immersa en un projecte personal. Ja ho havia comentat fa molt, però m'hi he agafat de debò. Si no es fa així, les coses s'allarguen i no s'acaben fent. La meva intenció és posar-hi punt i final abans d'cabar l'any. Quan arribi el moment ja us explicaré.

Aquest post d'avui no és per penjar cap recepta en concret, sinó per ensenyar-vos què vam fer el passat dissabte en el curs de decoració de cupcake a càrreg d'Ara galetes. Feia temps que tenia ganes de fer algun curs d'aquest tipus, però amb una nena a casa és molt complicat trobar horaris que vagin bé a tothom. Però finalment el vaig trobar. Ja us dic que aquest no serà l'últim curs que faci, l'experiència amb va agradar moltíssim.

El lloc on el vam fer era molt bonic. I quina olor que feia! Tenia un truc: ambientador de vainilla. La decoració era impecable. El més interessant de tot és que vaig compartir 5 hores amb persones que tenien unes inquietuds semblants a les meves respecte als dolços.

Com podeu comprovar amb la foto, la decoració va ser molt floral. La major part de les flors són fetes amb motlles (tot igual), però amb perles, pintura o més pasta de goma, poden fer-se flors molt originals. No ens oblidem de la rosa; aquesta sí que està feta a mà i, com us podeu imaginar, cap va sortir igual. És la gràcia, no?

Els cupcakes eren de xocolata i de lima amb tequil·la. Per acabar-los de rematar, vam fer ganache de xocolata blanca amb gerds i buttercream de maduixa. I si li afegim el gust dolç de la pasta de goma, cada mossegada era una delícia!

I què us puc dir per acabar, doncs si teniu la oportunitat de fer un curs, feu-lo. Potser no aprendreu moltes coses noves, però l'experiència val molt la pena. A mi em va enriquir molt perquè, la cuina sol ser bastant solitària i compartir-ho amb altres persones que hi entenen és molt gratificant. Poden ajudar en dubtes que una pot tenir en determinats aspectes.

7 comentaris:

 1. Aquesta xafogor que fa no acompanya oi?
  Bufffff, quines ganetes que faci una miqueta més de fred !!!
  El cupcake t'han quedat preciosos !!!!
  Bona setmana
  Petonets

  ResponElimina
 2. A mi em pasa el mateix a l'estiu! se'm resisteix molt entrar a la cuina, prefereixo més les receptes de dolços a l'hivern.
  Per cert molt bona pinta de cupcakes!
  Susanna.

  ResponElimina
 3. Es k l'Ara te un atelier que esuna passada!! Jo hi vaig fer el de galetes i em va encantar!! Molt macos akets cupcakes...esperem amb ganes mes informacio del nou projecte.
  Ptns

  ResponElimina
 4. Quina preciositat!!!
  Bon estiu guapa!!!
  Petonets

  ResponElimina
 5. Te han quedado soberanamente lindos esos pastelillos decorados con fondant. Realmente bonitos.
  Bsitos

  ResponElimina
 6. Quina xuladaaa!!
  Ja veus al final jo també m'he apuntat a la moda dels blogs de cuina, tot i que ho faig de manera molt aficionada (si et passes veuras que les fotos deixen molt que desitjar jeje). Però bueno fa 4 dies que el tinc i ja m'he fet un far de cuinar!
  Bueno nina ja m'aniré passant!
  Un patonas enormeee!!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...