13/10/12

Cake pops vermells


Aquests són els cake pops que us vaig prometre. Ja ho sé que us vaig dir que serien de color blau, però ja ho veieu, són vermells. No sé perquè, creia que els Candy Melts que tenia eren blaus, però no ho eren. En fi, el resultat és el mateix, oi?

Si no recordo malament, només he provat de fer cake pops una vegada i el resultat no va ser massa satisfactori. El problema va ser que la cobertura la vaig fer amb xocolata per postres i quan els treia de la nevera s'estovaven. I la gràcia és que la xocolata sigui cruixent. Una altra avantatge de les Candy Melts (a part de ser cruixent) és que no és necessari ficar-los a la nevera i amb 2 o 3 minuts ja està sec. És una passada!

Com ja us vaig dir, el pastís que he utilitzat és el de Madeira. La barreja del gust cítric de la taronja, el formatge fresc i la xocolata és una delícia. Només us dic que a la meva nena li han encantat i, això, és molt bona senyal.

Ingredients
Pastís
Formatge per untar (tipus Philadelphia)
Candy Melts
Sucre gruixut per decorar
Pals llargs

El primer que hem de fer és esmicolar el pastís amb una forquilla dins d'un bol. Jo he utilitzat Philadelphia per unir les engrunes, però també es pot utilitzar buttercream o, perquè no, nocilla. La quanitat no us la puc dir, perquè dependrà de quant pastís tingueu. El que sí heu de tenir en compte és que ha de quedar una massa homogènia que ens permeti fer boles i no es defacin.

Un cop tingueu la massa perfecte, feu boles amb ella i les poseu en una plata forrada de paper de forn. Ho poseu a la nevera unes 2 o 3 hores, perquè s'endureixin.

Un cop passades aquestes hores, posem les Candy Melts en un recipient que aguanti calor. Posem una mica d'aigua en un cassó i ho fem bullir. Quan ho faci ho treiem del foc i hi posem el recipient amb les Candy Melts. Amb la mateixa escalfor, s'aniran desfent.

Agafem els pals (jo no tenia els de cake pops, però els de broqueta també serveixen) i submergim només les puntes per la pasta fosa. Punxem les boles i ho deixem assecar. Passats pocs minuts ja les podrem submergir completament. Posem una mica de sucre gruixut i ho deixem assecar. No haurem d'esperar gaire per poder assaborir una delícia!

4 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...