2/10/12

Macarrons amb formatge


Avui és dia 2 d'octubre i l'últim dia de publicació de Memòries d'una cuinera va ser el 28 de setembre. Vaig una mica tard, oi? Tot i així, no vull deixar passar l'oportunitat de mostrar-vos aquesta delícia. Són uns macarrons que sempre ha fet la meva mare i en tinc molt bon record. Jo no els havia provat mai de fer. Suposo que el fet que al meu marit no l'apassioni la pasta no ajuda. Quan vaig veure que tenia l'oportunitat de fer-los, no m'hi vaig poder resistir.

La meva versió és una mica més forta que la que feia ella. A nosaltres ens agraden molt els formatges forts, per això vaig fer servir roquefort.

Ingredients per a 3 persones
250 gr de macarrons
100 ml de crema de llet
100 gr de mozzarella ratllada
100 gr d'emmental ratllat
50 gr de roquefort esmicolat
Parmesà ratllat per gratinar

Primer de tot hem de bullir els macarrons el temps que indiqui el paquet. Els deixem escórrer. Els posem dins una plata per anar al forn. Hi tirem tots els formatges i ho barregem bé. Hi tirem la crema de llet i, per últim, posem el parmesà per sobre.

Posem els macarrons dins del forn per gratinar uns minuts i ja estan llestos. Ja ho veieu, són molt senzills de fer i el resultat és escandalós.

6 comentaris:

 1. A casa triomfarien, som molt formatgers!!!
  Petons

  ResponElimina
 2. no passa res! nosaltres també anem tard amb el resum! jajajajajjajaja. petonets guapa

  ResponElimina
 3. Uau, jo sóc totalment formatgera!! Quina recepta!! Petons

  ResponElimina
 4. ohhhh formatge formatge!!!! que bo! m'encanta aquest plat que ens presentes! petons

  ResponElimina
 5. Amb el que m'agrada el formatge... ains.
  Petons
  Mónica

  ResponElimina
 6. M´apunto a aquest macarrons!!! Petons

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...